Kedves Szülők! Tisztelt Szurkolóink és Szimpatizánsaink! Segítsenek nekünk, máris kezdhetjük a 2020/2021-as TAO támogatások megszerzését! Ezt a pénzt csak utánpótlás korú sportolóinkra költhetjük, a Kosársuliban edző és versenyző gyerekre.
Ha van ötletük, írjanak bátran: dr.elekandras@t-online.hu

 

Szombaton 18 óra 30 perckor a Salgótarjáni KSE-t fogadja a Hódtói Sportcsarnokban a Vásárhelyi Kosársuli. A 14. fordulóban az NB I/B Zöld csoportjának első helyéért küzdő sárgamezes alakulat esélyesként várja a tabellán az 5. helyet elfoglaló nógrádi csapatot, egy újabb siker hatból már a hatodik hazai győzelmet eredményezhetné Tóth Tamás és gárdája számára.

Vezetőedzőnk nagy várakozásokkal tekint 2019 első találkozójára. „Háromhetes szünet után játszunk ismét bajnoki mérkőzést, így volt elég időnk a regenerálódásra, ami már rá is fért a csapatomra, mert rengeteg edzés és mérkőzés volt a hátunk mögött augusztus eleje óta” – fogalmazott trénerünk.

„A céljainkat sikerült elérni az ősszel, hiszen a második helyen teleltünk egészen biztató mutatókkal és összképpel. A tavaszi szezon talán még nehezebbnek ígérkezik, rengeteg komoly ütközetet kell megvívnunk. Az első rangadóra nem kell sokat várnunk, rögtön belecsapunk a közepébe. Az a Salgótarján érkezik hozzánk, amelyik fokozatosan erősíti a keretét igazolásokkal a szezon kezdete óta. Náluk játszik a bajnokság legsokoldalúbb külföldi játékosa, Dominik Herendic személyében. Rá külön oda kell figyelnünk, ő a mozgatórugója a tarjáni csapatnak és nem mellékesen a legfontosabb statisztikai mutatókban is az élen áll a Zöld csoportban. Több posztra is igazoltak a salgótarjániak az utóbbi fordulókban, így elindultak a tabellán felfelé.

Nálunk a korábbi sérültek kezdik utolérni magukat, pár megfázásos megbetegedés nehezítette a heti munkát, de szombat estére mindenki bevethető állapotban lesz. A taktikánkat az ellenfélhez igazítjuk, mindenképpen szeretnénk győzelemmel indítani az új évet” – mondta, majd szurkolóinkra is kitért.

„Az utolsó hazai meccsünkön már egészen sokan kilátogattak a sportcsarnokba és többször hangosan buzdítottak minket, erre most is nagy szükségünk lesz. Egy szoros, kiélezett mérkőzésen vásárhelyi győzelmet várok, ahol nagyon élesnek és koncentráltnak kell lennünk a siker érdekében.”

 Az összecsapást megelőzően, 16 órától az U20-asok is pályára lépnek.

 A találkozókra a Kosársuli főtámogatója, az MMBF Földgáztároló Zrt. jóvoltából a belépés továbbra is ingyenes!

 Kell a biztatás! Hajrá, Kosársuli!

Nagy Benjámin, sajtóreferens

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés