Kedves Szülők! Tisztelt Szurkolóink és Szimpatizánsaink! Segítsenek nekünk, máris kezdhetjük a 2020/2021-as TAO támogatások megszerzését! Ezt a pénzt csak utánpótlás korú sportolóinkra költhetjük, a Kosársuliban edző és versenyző gyerekre.
Ha van ötletük, írjanak bátran: dr.elekandras@t-online.hu

 

Az NB I/B Zöld csoportjának 3. fordulójában immár hazai környezetben lép pályára a Vásárhelyi Kosársuli. Az ellenfél szombat este az Újpest-MT lesz a Hódtói Sportcsarnokban. Tóth Tamás vezetőedző latolgatta az esélyeket.

 

Két vereséggel rajtolt csapatunk a bajnokságban, sok sérüléssel küzdünk, ám nem adjuk fel. Erről is beszélt trénerünk. "Nehéz időszakon megyünk keresztül, hosszú hetek óta a sérülések tizedelik meg a hétközi munkát, ami nagyban befolyásolja a hétvégi mérkőzéseket is. Négy felnőtt játékosunk sérült jelenleg is és a fiatal tehetségünk, Balogh László is ujjsérülést szenvedett junior edzés alatt, így kétséges, ki tudja vállalni a játékot szombaton este. Vuk Pavlovic hetekre kidőlt bokasérülés miatt, a debreceni mérkőzés ötödik percében sérült le.

Az előjelek nem a legbiztatóbbak, de a héten nagyon elszántan és jól készültek a fiúk, nagyon várja a csapat az idei  első hazai bemutatkozást. Ellenfelünk az egyik legerősebb, legrutinosabb csapat a Zöld csoportban. Surmann Gábort nem kell bemutatni, az egész mezőny legtapasztaltabb harcosa. A MAFC-tól Nagy Krisztián személyében, a szintén mezőny poszton játszó amerikai Rackleyval,  a Budafoktól Mészárossal és a Salgótarjánból igazolt Joó Tamással bombaüzletet kötöttek az újpestiek, hihetetlen erős kezdőcsaptuk van. Franczva, Nagy Róbert és Széphelyi tavalyról maradt, irigylésre méltó névsor.
 
Jelenleg minden szinten előrébb járnak nálunk a vendégek és láthatóan erősebb állománnyal rendelkeznek, de szeretnénk meglepetést okozni hazai pályán és egy bravúros győzelemmel kapaszkodni a középmezőny után. Ehhez szinte tökéletes védekezés és szinte tökéletes támadásvezetés szükséges, a hibáknak helyük nincs, mert azt meg fogják büntetni!
 
Az idei csapatunk szemtelenül fiatal társaság, sok időre, sok mérkőzésre van szüksége, hogy felvegye a kellő fordulatszámot, de bízom benne, hogy hamarosan a győzelmek útjára fogunk közösen lépni!"
 
A találkozó szombaton 18 óra 30 perckor kezdődik a Hódtói Sportcsarnokban. Előtte, 16 órától az U20-asok is pályára lépnek.
 
A mérkőzésekre a belépés továbbra is ingyenes!
 

Hajrá, Kosársuli!

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés