Másfél negyeden keresztül tartotta magát a Nyíregyháza Blue Sharks csarnokában a Vásárhelyi Kosársuli. A kék-sárgák nem tudtak nem tudtak mit kezdeni a dobogóért küzdő hazaiakkal. Az Utasi Gábor távozását követően Czuprák László által irányított vásárhelyieknél csak Szabó Péter tudta felvenni pontszerzésben a versenyt a riválisokkal.

Bővebben...

Izgalmasnak ígérkezik a Vásárhelyi Kosársuli – Budapesti Honvéd mérkőzés szombat este 18:30-kor, a Hódtói Sportcsarnokban. A kosárderbi pikantériája, hogy két gyerekkori „legjobb jó barát”, a hazai színekben játszó Vas Péter és a jelenleg honvédos, szintén óriási NBI-es rutinnal rendelkező, hódmezővásárhelyi nevelésű Kováts Róbert egymás ellen vív majd csatát a parketten. A találkozó előtt őket kérdeztük.

Bővebben...

Két győzelem után a dobogóért harcoló Nyíregyháza otthonába utazik pénteken a Vásárhelyi Kosársuli. A 16:00-kor kezdődő összecsapás egyértelmű esélyese a hazai gárda, igaz a Honvéd elleni magabiztos siker sokat lendíthetett a kék-sárgákon, akik nem feltett kézzel érkeznek a Nyírségbe.

A Honvéd elleni meccs fotói galériánkban: http://www.vasarhelyikosarsuli.hu/galeria/category/314-2018-03-17-felnott-kosarsuli-vs-bp-honved

Bővebben...

Továbbra is remekül szerepel Vas Péter és Utasi Gábor u20/23-as csapata az NB I/B piros csoportjában. Oroszlány után Győrben is kiharcolták - nagy küzdelem után - a győzelmet, és tartják negyedik helyezésüket a rendkívül erős mezőnyben. A 21 mérkőzésen elért 15 győzelem minden előzetes várakozást felülmúló teljesítmény!!
Eredmények:

Bővebben...

Vas Péter u18-as csapata legutóbbi két mérkőzésén rendkívül jól helyt állt a regionális junior bajnokság Dél-Alföldi felsőházában. Előbb Kecskeméten csak három ponttal maradtak alul, utána viszont hazai pályán sikerült visszavágni a Békésnek - egy utolsó másodperces kosárral. A korosztálynál egy-két-három évvel fiatalabb vásárhelyi játékosok folyamatos, jó meccseken tudnak fejlődni.
Eredmények:

Bővebben...

Egy hónappal ezelőtt éppen a Kosársuli ellen játszotta első hazai mérkőzését a szezonban a Honvéd, mivel egy felújítás miatt addig nem használhatták csarnokukat a fővárosiak. Ez az alkalom nem hozott szerencsét a kék-sárgáknak, hosszú ideig vezettek, de mégis alul maradtak a derbin. Szombat este 18:30-kor viszont visszavághatnak Szabó Péterék a kellemetlen emlékekért a Hódtói Sportcsarnokban…

Bővebben...

A győri idegenbeli sikert követően a Kosársuli szombat este hazai pályán is győzni tudott. A kék-sárgák a Honvéd ellen végig vezetve, 14 ponttal tudtak diadalmaskodni. Egy hét múlva Nyíregyházára utaznak, ahol nem lesz egyszerű dolguk Vas Péteréknek.

Bővebben...

Két hónap „böjt” után győzött ismételten a Vásárhelyi Kosársuli az NBI/B csoportos kosárlabda bajnokságban. Utasi Gábor fiai egyben első idegenbeli sikerüket is begyűjtötték a Győr otthonában, ahol igazi csapatként küzdve diadalmaskodtak az utolsó játékrészben fordítva. Egy hét múlva a Honvéd ellen sem lesz reménytelen a helyzet a Hódtói Sportcsarnokban.

Bővebben...

Főtámogatók

MMBF

Hmvhely

Hódmezővásárhely

MJV Önkormányzata

Szerencsejáték

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés