TAO felhívás - Tisztelt Szülők! Tisztelt Szurkolóink! Tisztelt Kosársuli Szimpatizánsok!
Megkaptuk az MKOSZ jóváhagyó határozatát, így kezdhetjük máris a támogatások összegyűjtését a 2018/19-es évadra. Segítsenek nekünk a TAO pénzek megszerzésében!!
Egyesületünk ebből finanszírozza a gyerekekkel kapcsolatos összes kiadását. A támogató cégnek egy fillérjébe sem kerül, a NAV utalja nekünk a befizetett társasági adó egy részét. Bővebben klubunk elnökétől: dr.elekandras@t-online.hu

Hétvégén rendezték Nyíregyházán a 4. korcsoportos diákolimpia döntőjét kosárlabda sportágban. A Németh László Gimnázium, Általános Iskola csapata hatalmas sikert ért el, bronzérmet szerzett, az ország harmadik legjobb iskolája lett.
A 2003/2004-es születésű fiúk - akik valamennyien a Kosársuli országos "B" döntős serdülő és kadett csapatának tagjai korábban megnyerték a Megyei-, majd a Területi Diákolimpiai Döntőt - így jutttak el az Országosra.
Szabó Attila és Utasi Gábor által felkészített csapat  a négynapos döntőn öt kemény és szoros mérkőzést játszott, a végső győztes soproni Berzsenyi ellen is csupán 8 ponttal kaptak ki.
A csoport mérkőzések során a második helyen végeztek, megverték a Körmendet és a hazai Nyíregyháza csapatát, csupán a soproni alakulattól szenvedtek vereséget. A döntőbe jutásért a Pécs csapatától kikaptak ugyan, de az ötödik mérkőzésen a Nagykőrösi Arany János Iskolát legyőzve megszerezték a bronzérmet.

Eredmények:

Bővebben...

Szinte végig vezetve szerezte meg a győzelmet a Győr otthonában a Vásárhelyi Kosársuli. A siker ezúttal egyben a 13. hely megszerzését is jelentette a bajnokságban. A kék-sárgák tehát két győztes mérkőzéssel zárták az egyébként nem túl fényes 2017-18-as idényt, így a következő évadot az NBI/B Zöld csoportjában kezdhetik meg.

Bővebben...

A Kosársuli u14-es válogatottja az Országos Serdülő Bajnokság "B" döntőjébe jutott, Igaz nem nyertek egy meccset sem, de remekül helyt álltak. A 2004-es csapat Ságodi és Vojnics vezérletével három jó meccset tudott játszani Pécsen. Vejonovics Sasa edző nyilatkozata mindent elmond:
:"Sokszor elmondtam, hogy a többi csapathoz hasonlítva magunkat csak a fizikai erőben, magasságban van a hátrányunk. Remekül támadtunk mindhárom meccsen, de a csapatvédekezésünk, besegítéseink, visszafutásaink is a helyén voltak. Sajnos a lepattanóknál, az 1:1 védekezésben nagyon sokszor hátrányban voltunk. 2018. évi eredményeinket értékelve nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy egyik legjobb játékosunkra, Karsai Balázsra nem számíthattunk térdfájdalma miatt… Gratulálok a csapatnak, hogy szívüket/lelküket kitették a pályán, és végig küzdötték ezt a hétvégét is!”
Eredményeik:

Bővebben...

A hazai közönségtől már elbúcsúzott a Győr elleni, múlt szombati győztes mérkőzésen a Vásárhelyi Kosársuli. A két győzelemig tartó, 13. helyért zajló párharc pénteki, harmadik mérkőzése viszont már az egész idényt zárja majd. A kék-sárgák győzni mennek a Dunántúlra.

Bővebben...

Az elmúlt hétvégén, május 18-20 között rendezte meg az MKOSZ az Országos Gyermek (u12) Dzsemborit, Pécsen. A Vásárhelyi Kosársuli válogatottja, mivel 2. lett a dél-keleti régióban – így bejutott a Döntőbe. Az elmúlt négy bajnoki szezonban ez a remek teljesítmény immár harmadszor sikerült: a 2003-as Rakéták, a 2004-es Kobrák után ezúttal a 2006-os Cápáknak is. Magyarország legjobb 16 fiúcsapata immár harmadik éve nem döntőt játszik (életre/halálra), hanem az MKOSZ céljának megfelelően csak játszanak egy jót.
Kelemen Balázs edző rövid beszámolója, plusz néhány fotó:

Bővebben...

Az elmúlt hétvégén befejeződött az u16-os korosztály bajnoksága is. A Kosársuli 2002/2003-as csapata Nyíregyházán, az Országos "B" Döntőn zárta a szezont. Czibere Zoltán tanítványai ezúttal is mindent megtettek a siker érdekében, de az idősebb, erősebb, magasabb ellenfelekkel szemben ezúttal is csak a tisztes helytállás jött össze - győzelem sajnos nem.
Egész éves kimagasló munkájuk révén Kelet-Magyarország 4. legjobb csapataként az országos bajnokság 16. helyét szerezték meg, ami igencsak dicséretes teljesítmény.
Eredményeik:

Bővebben...

A Németh László Gimnázium, Általános Iskola idén is bekerült az ország legjobb 8 iskolája közé a kosárlabda diákolimpián. A 7-8. osztályos tanulókból álló IV. korcsoportos csapat Szolnokon az országos elődöntőben, előbb a helyi Széchenyi krt-i Sportiskolát (75-44), majd a nyíregyházi Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumot (83-62) győzte le.
A csapat tagjai, akik valamennyien a Kosársuli serdülő és kadett csapatában játszanak: Nánási Patrik, Kiss Tamás, Bősz Richárd, Ságodi Róbert, Molnár Ádám, Vojnics Máté, Balogh László, Csizmadia Bence, Szenti Szabolcs, Bereczki Ádám, Szántó Mihály, Németh Zsombor.
Felkészítő tanárok: Utasi Gábor és Szabó Attila

Már az első negyedben eldönthette volna a Kosársuli a Győr elleni bajnokiját, amely egyben az utolsó hazai meccse is volt a kék-sárgáknak az idényben, de a dunántúliak többször visszajöttek a meccsbe, ám nem volt elég tartalékuk a fordításra. A 13. hely sorsáról így egy harmadik derbi dönt majd, amit Győrben rendeznek.

Bővebben...

Főtámogatók

MMBF

Hmvhely

Hódmezővásárhely

MJV Önkormányzata

Szerencsejáték

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés