Kedves Szülők! Tisztelt Szurkolóink és Szimpatizánsaink! Segítsenek nekünk, máris kezdhetjük a 2019/2020-as TAO támogatások megszerzését! Ezt a pénzt csak utánpótlás korú sportolóinkra költhetjük, a Kosársuliban edző és versenyző gyerekre.
Ha van ötletük, írjanak bátran: dr.elekandras@t-online.hu

 

A 2011. évi sporttal összefüggő elfogadott törvénymódosítások lehetőséget adtak a látvány-csapatsportágak (labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, vízilabda, jégkorong) gazdasági társaságok nyereségadójából történő finanszírozására, sporttámogatáshoz kapcsolódó adókedvezmény igénybevételére.

A 2011. évi LXXXII. törvény és a Kormány 107/2011. (VI.30.) számú rendelete szerint a támogató vállalatok társasági-adó alapjának terhére olyan sportszervezeteknek (sportegyesület vagy alapítvány) adhatnak támogatást, amelyek országos szövetségi tagok és részt vesznek annak versenyrendszerében.

A Hódmezővásárhelyi Kosársuli SE a Hódmezővásárhely Sportjáért Alapítvány-on keresztül pályázott és lett jogosult támogatásra, a jóváhagyó határozat itt letölthető. E dokumentum szerint egyesületünk sportfejlesztési programját jóváhagyta a MKOSZ.

Az egyesület Beszámolója az adott évről