Kérünk minden szurkolónkat, hogy adóbevallásakor gondoljon ránk:
adószámunk: 18454040-2-06

Az Országos Gyermek Bajnokság 3. fordulóját az elmúlt hétvégén rendezték. A Vásárhelyi Gepárdok magabiztosan nyerték mindkét meccsüket és visszajutottak a legfelső Dél-Keleti csoportba. Új csapatunk, a HSA Hattyúk sikeresen debütált - mindkét meccsén nyert. Másik két együttesünk mérlege 1 győzelem - 1 vereség volt.
Eredmények:

Bővebben ...

Az elmúlt hétvégén mindkét serdülő csapatunk a Hódtói Sportcsarnokban lépett pályára. Vas Péter 2005-ös Bikái második helyen végeztek a "B" csoportban, így Dél-Keleti hatodik helyezettként tavasszal az ország legjobb 32 csapata között játszhatnak majd. Kelemen Balázs és Pavlovics Vuk 2006-os Cápái tovább folytatták remek szereplésüket: a legutóbbi "C" csoportos 1. hely után most a "B" csoport 3. helyét szerezték meg.
Eredmények:

Bővebben ...

A Kosársuli 2001/2002-es junior csapata a dél-keleti regionális bajnokság felsőházában játszott az őszi szezonban. Tóth Tamás vezetőedző így értékelte az idényt: "A nyolc meccsünkből négyszer csak minimális különbséggel kaptunk ki, ami nagy dolog, hiszen a csapat 75%-a még csak első éves junior vagy kadet korú játékos. Tavasszal szeretnénk már több meccset nyerni és tovább erősödni, fejlődni, mert nagy lemaradásunk van a legjobb csapatokhoz képest, de lépésről lépésre haladunk, nem vagyok türelmetlen.

Bővebben ...

A 2018/19-es bajnoki szezonban még nem lett megszervezve a Kosársuli 2008-as válogatottja, így bázisiskoláink u11-es csapatai külön-külön indultak. A Villámok (Szent István u-i Ált. Isk.) számára most magas szintnek bizonyult az "A" csoport. A Párducok (Kertvárosi Ált. Isk.) - képünkön - mindkét meccsüket megnyerve feljutottak a "C" csoportba, míg a Németh László Ált. Isk. fiú és lánycsapata egy-egy győzelem/vereséggel zárt.
Eredmények:

Bővebben ...

Az elmúlt hétvégén volt az u12-es (gyermek) bajnokság 2. fordulója. A három vásárhelyi csapat közül csak Varga Zalán tanítványai, a Rókák (képünkön) tudtak nyerni, akik két győzelmükkel egy csoporttal feljebb jutottak.
Honlapunkon megnézhetők Varga Franciska fotói a hódtói meccsekről:
http://www.vasarhelyikosarsuli.hu/galeria/category/363-2018-11-18-u12-v-rokak-vs-hsa-pumak
http://www.vasarhelyikosarsuli.hu/galeria/category/364-2018-11-18-u12-v-rokak-vs-szedeak-bikak

Eredmények:

Bővebben ...

Mindkét u14-es együttesünk vidéken játszott szombaton, az OSB harmadik fordulójában. A 2005-ös V. Bikák Békésen, a 2006-os V. Cápák Békéscsabán léptek pályára. Mérlegük: 4 meccsből három győzelem!
Eredmények:

Bővebben ...

Főtámogatók

MMBF

Hmvhely
Hódmezővásárhely
MJV Önkormányzata
Swietelsky Magyarország

 

Bodrogi Bau

Keress Minket a Facebook-on is